Vælg sprog

Opnåede priser

Christina Hembo

 

PRISER

- Gazelle 2015 

Gazelle 2016 

- AAA Højese kreditværdighed 2015

- AAA Højese kreditværdighed 2016

- AAA Højese kreditværdighed 2017

- AAA Højese kreditværdighed 2018

- Årets kvindelige virksomhedsejer 2010

- Christina Hembo er Årets Væksteventyr 2009

- Årets kvindelige iværksætter 2008


 Udsnit fra 2009: 

Erhvervsbladet og Ivækst.dk, kårede i dag Christina Hembo til Årets Væksteventyr 2009. Christina Design London er ikke kun navnet på toppen af dansk design, men også historien om en dansk pige, der gjorde hvad ingen troede muligt: sælge schweizisk producerede ure spækket med diamanter til priser fra 995 kroner.

 

Efter sidste års kåring som ”Årets kvindelige iværksætter 2008”, løb Christina Hembo, Christina Design London, i dag med Erhvervsbladets og Ivækst.dk´s pris, som ”Årets Væksteventyr 2009”.

 

Baggrunden for kåringen var Christina Design Londons vækst på 2.905 % i de seneste 4 regnskabsår. Til sammenligning har vinderen af Børsens Gazellepris 2009 ”kun” haft en vækst på 2.200 % i samme periode.

 

Hvem er Christina?

41-årige Christina har en lang international designuddannnelse bag sig, kronet med hendes Master of Arts fra The University Of The Arts London, regnet som et af verdens top-3 designuniversiteter. Christina er i dag en internationalt anerkendt designer og ses som ”the Shooting Star” inden for urbranchen.

 

Inspireret af de billige Ryanair-billetter, hun købte når turen gik hjem til Danmark fra London, skabte hun konceptet for Christina urene: En luksusvare til forbrugeren, hvor alle overflødige omkostninger og skyhøje fortjenester var skåret væk, så urene kunne sælges til en overraskende attraktiv pris. Altid fremstillet i Schweiz og altid med de fineste ægte diamanter til priser fra 995 kroner..

 

Diamanter i særklasse

Alle Christina ure er med diamanter i brillantsleben Top Wesselton / VVS kvalitet; den samme kvalitet som benyttes af Rolex og Omega.

 

Fra idé til succes

Christina Design London blev grundlagt i London i 2002 og urene blev i starten solgt fra det beskedne engelske studie-værelse. Christina har bevist at har man den gode idé, tør udleve drømmen og samtidig sætter tæring efter næring, så er mulighederne der for iværksætterne. ”Vores succes skyldes i høj grad at både vi og vores forhandlere tror og fokuserer på vores produkt” fortæller Christina Hembo, som efter at have vundet titlen som Årets kvindelige iværksætter 2008 har holdt foredrag omkring iværksætteri fra idé til succes på en række virksomheder og uddannelsessteder, og håber dermed at kunne fungere som inspiration for andre som går med iværksætterdrømme.

 

Den globale udfordring

Det danske marked er i fortsat vækst og i en tid med globale udfordringer skal der løbes stærkere og tænkes nyt for at fastholde og øge salget på eksportmarkederne. En af vejene til ny fremgang, er etablering af egne salgskanaler på de vigtigste markeder og denne nye strategi har vist sig at være den rette beslutning.