Vælg sprog

TV-programmer

Christina Hembo har gennem tiden medvirket i en lang række shows på tv. Herunder kan du se et udsnit af de bedste øjeblikke. 

 

VILD MED DANS

Sammen opnåede de syv 1. førstepladser, to 2.pladser og en 6. plads i deres individuelle danse. I semifinalen vandt Christina og Thomas igen begge danse hos de professionelle dommere.


"Det var en uforlemmelig fantastisk oplevelse hvor jeg har mødt mange søde og spændende mennesker. Thomas Evers har lært mig at danse, hvilket i sig selv er utroligt. At stå fredag efter fredag og skulle danse 2 danse man har lært på kun 5 dage er helt vildt. Sidde som en Prinsesse og blive stylet af de dygtigste styliser, samt at få syet store flotte kjoler der sidder perfekt er jo en drøm for de fleste kvinder. Jeg nød hvert et øjeblik og jeg er super glad for at have været en del af Vild med Dans.” 
CHRISTINA HEMBO


TIL MIDDAG HOS & MASTERCHEF

Selvom jeg aldrig har været den store mester i et køkken, og mere har været den der elsker at smage maden end at lave maden, blev jeg alligevel spurgt om jeg ikke havde lyst til at deltage i nogle madlavningsprogrammer.

I 2010 medvirkede jeg i ”Til middag hos” hvor jeg fik en flot 4. plads ud af 4. Vi havde 4 vildt hyggelige og sjove dage – og det var det der betød noget for mig. Selvom jeg inderst inde egentlig er et konkurrence menneske, så vidste jeg godt at jeg ikke havde store chancer for at vinde i programmet. Derfor gjaldt det bare om at få det bedste ud af det – og det gjorde jeg så.


 

I 2013 medvirkede jeg i Masterchef – og jeg må indrømme at jeg grinte lidt da jeg blev spurgt om jeg ville deltage. Jeg tænkte – et eller andet sted må der altså ligge et skjult talent som jeg ikke havde opdaget endnu – og jeg sagde ja til at deltage. Jeg gik ind i konkurrencen med den ambition om at vinde og blive årets Master chef. Det var vildt fedt at medvirke, og jeg kom virkelig ud på glat is rigtig mange gange. Det var udfordrende og rigtig sjovt. Nu kan jeg både lave Hot Dogs fra bunden og lave hjemmelavede kød og melboller samt Kirtler! Jeg nåede til Semifinalen og så røg jeg ud. Jeg sluttede af med en fiasko dessert. En fantastisk oplevelse som har givet mig troen og modet på at stå i et køkken og lave mad.


Bon Appetit!